A Traffic Club egy teljesen ingyenes, mobiltelefonról használható, rendkívül egyszerű, anonim (még regisztrációt sem igénylő) közösségi információs rendszer, mely elsősorban a mindennapi, közúti forgalmat akadályozó eseményekre (pl. balesetre, dugóra, lezárásra, traffipaxra) vonatkozó üzenetküldést teszi lehetővé a felhasználók között.

A rendszer a járművadász funkció által –  azaz a mobil alkalmazásba épített automatikus rendszámfelismerő algoritmussal – segíthet megtalálni az ellopott autóját is.  Vagy épp Ön segíthet másoknak! Egy lopott járművet a bejelentést követően néhány perc múlva már akár több ezer kamerás mobil kereshet az utakon a rendszáma alapján! Úgy működhet a felhasználók által alkotott közösség, mint egy gyors reagálású hadtest. Nem mellesleg a becsületes megtaláló – akinek mindössze csak bekapcsolva kell hagynia a mobilját és futtatni a programot – akár még jutalomban is részesülhet, amennyiben egy tulajdonos ezt felajánlja.

Lopott autóját online is regisztrálhatja illetve kereshet is az adatbázisban! Kattintson IDE!

És ez még nem minden! A mobil alkalmazás rendelkezik még olyan funkciókkal is, mint a facebook integráció, vagy az automatikus SOS üzenetküldés. Utóbbi egy szerencsétlen baleset során akár életet is menthet. Amennyiben a telefon gyorsulásmérője kritikus szintet mér, akkor a program egy megadott telefonszámra azonnal küld egy SOS SMS-t vagy e-mailt, benne a helyszín koordinátájával, megelőző sebességgel.

Főbb jellemzők összefoglalva:

  • Anonim. Csak semmi regisztráció. (Kivétel a lopott jármű felvitele a rendszerbe!)
  • Egyszerű. Jelzés beküldése egyetlen érintéssel.
  • Alacsony adatforgalom.
  • Futás a háttérben.
  • Google Maps térkép (de lekapcsolható, hogy ne egye le az egyenleget)
  •  Új!!!   Google Maps Forgalmi réteg
  •  Új!!!   Rendszámfelismerés, lopott autók keresése, meghirdetése!! 
  •   facebook    integráció
  • Álló és fekvő nézet támogatása.
     

 

Letöltések

Android (minimum Android 1.6 szükséges)

A letöltésre Android platformon 3 lehetőség is van.

1. Letöltheti a telefonon lévő Market alkalmazással (ha van rajta ilyen gyárilag). Egyszerűen csak keressen rá a “Traffic Club“-ra. (FIGYELEM!!!!!! Csak Magyarországi Market-en listázza!!!!!)

2. Vagy használhatja az új webes Marketet is: https://market.android.com/details?id=com.nve.trafficclub

2. Vagy a telefon böngészőjével közvetlenül a telefonra is telepítheti a programot az alábbi címről (esetleg előbb töltse le számítógépre, majd pl. memóriakártyáról telepítheti a telefonra). Ehhez azonban az operációs rendszerben előbb engedélyezni kell az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítését. Ezt a következő útvonalon teheti meg (magyar nyelvű, és 1.6-os rendszer esetén): Beállítások > Alkalmazások > Ismeretlen források

Alkalmazásfájl (APK) letöltési címe: http://www.nemveszhetel.hu/dl/trafficclub.apk

Felhasználói kézikönyv-et pedig itt talál.

Apple iPhone

Mivel az alkalmazásból semmilyen bevételünk sincs, és sajnos befektetőket sem sikerült megnyernünk, iPhone verziót jelenleg nem áll módunkban karban tartani. (Sajnos az Apple éves díjat kér a fejlesztőktől, ami még ahhoz is szükséges, hogy egy korábbi alkalmazás elérhető maradjon az App Store-ban.)

Egyéb információk:
Hirdetne a Traffic Club alkalmazásban? Többféle lehetőség közül választhat, és helyfüggő reklámokra is van lehetőség. Médiaajánlatért írjon az info@nemveszhetel.hu címre; ÁSZF/Szoftver Licensz; Adatvédelmi Alapelvek